Oproepen!
seizoen 2017
Schoonmaker

De Beheercommissie van het Huis van Oud is voor het nieuwe seizoen (2018) op zoek naar een schoonmaker van huisje en schuur. De vrijwilligers houden de verblijfsruimte netjes, maar stof en spinnen nemen iedere keer weer bezit van het huisje en het tentoonstellingsgedeelte van de schuur. Ook het toilet verdient regelmatig een poetsbeurt.
Wie zou deze taak op zich willen nemen, ofwel alleen of ofwel met z’n tweeën? Het gaat om zo'n twee keer per maand van april tot en met september.
Contact: Ina Broekhuizen, 0229 572159.


Schrijfgerei

Voor de tentoonstelling zijn we op zoek naar schrijfgerei. Denk hierbij aan mooie oude vulpennen, inktstellen e.d.
Contact: Trudy Schouwe, 0229 573151, info@decrommeleeck.nl


Boeken

Tijdens de boekenmarkt kunt u zelf uw boeken verkopen. Opgave vooraf is absoluut noodzakelijk, dat kan bij Marlène Schouten, gegevens zie hieronder.
Het is ook mogelijk boeken, liefst interessante historische of streekeigen uitgaves, af te staan aan De  Cromme Leeck met als doel die te verkopen op 4 juni. De opbrengst komt ten goede aan het Huis van Oud. De boeken kunnen voor 4 juni ingebracht worden bij Marlène Schouten, Grote Zomerdijk 47.
Contact: Marlène Schouten, tel. 0229-579090 of 06-49691035, dickenmarlene@versatel.nl


Vrijwilligers

Het Huis van Oud kan niet draaien zonder de inzet van vrijwilligers. Wilt u enkele zondagmiddagen meehelpen met het ontvangen van bezoekers, koffie of thee zetten of uitleg geven over het huisje en de tentoonstelling?
Ook voor groepen die buiten de openingstijden komen, is hulp welkom!
Contact: Ina Broekhuizen, tel. 0229 572159, info@decrommeleeck.nl


Nieuwe donateurs

Om ons donateursbestand op peil te houden zijn nieuwe donateurs van harte welkom. Voor slechts € 15,- krijgt u een jaarboek, gratis toegang bij onze lezingen en bij het Huis van Oud en natuurlijk steunt u onze werkzaamheden. Aanmelding: info@decrommeleeck.nl