22 april 2012
Tentoonstelling 'Eigen werk'

Zondag 22 april 2012 werd de tentoonstelling Eigen werk geopend door
wethouder Louw Jan Zwagerman. Veel mensen waren gekomen om de
nieuwe expositie te bewonderen en hun nieuwe jaarboek op te halen. Op
het erf speelde het Brugorkest en de Jeugddrumband van fanfare Ons
Genoegen. Gelukkig was het prima weer! De tent zorgde voor de nodige
luwte en warmte.
De foto's geven een indruk van de tentoonstelling.
Drukte bij opening Eigen werk

Het weer viel alles mee, zondagmiddag 22 april. Wel veel wind, maar geen regen en regelmatig een lekker zonnetje. In de witte tent op het erf van het Huis van Oud zaten jonge en wat oudere musici klaar om, onder leiding van dirigent Bert Willemsen, hun beste beentje voor te zetten. Het klonk allemaal heel vrolijk en er werd, ondanks de wind, geconcentreerd gespeeld. Het talrijke publiek luisterde aandachtig naar Wognums muzikale toekomst. De Jeugdrumband wisselde de blazers af. Ook zij hadden alle aandacht. Onder leiding van Jan Groenland lieten zij hun strakke ritmes horen en ze verrasten het publiek met sterke en goed uitgevoerde nummers.
Wethouder Louw Jan Zwagerman mocht het eerste exemplaar van het jaarboek in ontvangst nemen en joeg, na een korte toespraak, eigenhandig een spijker in een blok hout. Daarmee opende hij de tentoonstelling Eigen werk.
De leden van de tentoonstellingscommissie, Gerda van Baar, Marlène Schouten, Conny Stam en Margo Wilcke, werden door Joke Admiraal hartelijk bedankt voor hun inzet. Met een goede kijk op kleur en compositie stelden zij ook dit jaar weer een fraaie expositie samen.
Veel donateurs kwamen hun eerste jaarboek ophalen. De eerste positieve reacties zijn al binnen gekomen bij de redactie. De boeken kunnen in de maanden mei en juni worden opgehaald bij het Huis van Oud, iedere zondag tussen 14 en 17 uur.
Het Brugorkest speelde bij de opening van het Huis van Oud
Het was lekker druk op het erf
Veel mensen kwamen hun jaarboek ophalen. Achter de tafel zittend Adrie Hoogwerf, staand Tom van Baar
Wognums muzikale toekomst!
Concentratie bij de jeugdige slagwerker