2 mei 2010
Verregende eerste zondag

Zo mooi als het de 25ste april was, zo slecht was het op zondag 2 mei. De regen viel met bakken uit de lucht, het was koud en winderig. Het scheelde een jas, wordt er dan treffend gezegd.
Op deze dag hadden we het Rondje van Oud georganiseerd. Alles lag klaar: de stempelkaarten, de routebeschrijving, de traktaties. De stempelposten waren bemand.
Welgeteld vijf wandelaars, echte doorzetters, meldden zich bij de start. Zij liepen alle vijf het Rondje uit en werden bij terugkomst met gejuich verwelkomd. Het waren Ruud Veken, Anneke van Eck, Matty Dubbeld, Paula Guldenmund en Theo Bleeker. Hulde!

Nog eens!

Het Rondje van Oud wordt nog eens gehouden op Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei!
Hopelijk is het dan beter weer. U bent van harte welkom om het Rondje van Oud te lopen: zeven kilometer, een mooie familiewandeling met een interessante routebeschrijving. Kosten 50 cent per persoon. Start tussen 14 en 15 uur bij het Huis van Oud.
De doorzetters! Zij liepen het Rondje van Oud (Ruud Veken was als eerste binnen en was al naar huis): Paula Guldenmund, Theo Bleeker, Matty Dubbeld en Anneke van Eck.