Kunstweekend en afsluiting seizoen

Wat een kunst!


Zaterdag 11 en zondag 12 oktober: de stallen van het Huis van Oud zijn omgetoverd tot een heuse galerie! Kunstwerken van zeven Wognummers vormen daar een gevarieerde expositie. Keramiek, schilderijen, foto's en beelden staan en hangen mooi overzichtelijk tussen de koeschotten en tegen de blauwe wanden. In 't vierkantje schilderijen van huizen aan de Grote Zomerdijk en bijzondere beschilderde deurtjes. Kleinere beelden en keramiek staat opgesteld in een vitrinekast.
Beide dagen komen er veel belangstellenden een kijkje nemen. De reacties in het gastenboek zijn zeer positief. Ook het huisje trekt veel bekijks. Veel mensen zijn hier nog nooit geweest: verbazing alom over het interieur. Plus vaak de belofte: we komen volgende zomer nog eens terug!
Op het erf staan enkele zitjes, die dankzij het mooie weer steeds goed bezet zijn.
Al met al een succesvol weekend en een aantrekkelijke afsluiting van het Huis van Oud-seizoen!

Vrijwilligers bedankt!

Inmiddels is ook de evaluatiebijeenkomst met onze vrijwilligers van de zondagmiddagen achter de rug! Dankwoorden voor hun inzet werden uiteraard volop uitgesproken!
Vrijwel iedereen wil ook volgend jaar weer vrijwilliger zijn bij het Huis van Oud! Prachtig!
Wilt u ook twee zondagmiddagen helpen als gastvrouw/heer of rondleider in het Huis van Oud? Altijd welkom! Meldt u zich a.u.b. aan bij Ina Broekhuizen, tel. 572159.
14 oktober 2008
Organisator Koos Kenter bij een van zijn beelden
Nel Rood exposeert haar bijzondere beelden
Janneke Rosenbrand en Anja Wiering (rechts)
Dankzij het mooie weer kunnen de bezoekers buiten koffie drinken
Een overzicht van de expositie in de stallen