In het weekend van 14 en 15 mei vieren we ons zilveren jubileum. Dat gebeurt op het erf van Welgelegen. Op zaterdagmiddag 14 mei is het feest voor alle vrijwilligers en hun partners. Zij krijgen binnenkort een uitnodiging.

Zondag 15 mei zijn onze donateurs en andere belangstellenden welkom van 11 tot 16 uur. U kunt hier ook starten met de fietstocht uit het boekje langs de dorpen uit ons werkgebied. Op het gras staan kraampjes met onder meer een imker, een kantklosdemonstratie en uitleg over natuurgeneeswijzen. Een boer en boerin in hun zondagse kostuum lopen rond en natuurlijk is er gelegenheid voor een 'koppie en een koekie'. Dars, vierkant en koegang van Welgelegen en de kippenboet zijn te bezichtigen. Daar treft u een keur aan gereedschap en werktuigen aan onder meer die van het boter- en kaasmaken.

Ook het Huis van Oud opent zijn deuren op zondag 15 mei. Die dag bent u welkom van 11 tot 16 uur.
Daarna is de openingstijd als vanouds: zondagmiddag van 14 tot 17 uur. Groepsbezoek op andere tijdstippen is mogelijk op afspraak (minimaal acht personen), een rondleiding met koffie/thee en zelfgemaakte appeltaart kost 5 euro pp.
Iedere eerste zondag van de maand is er een activiteit op het erf, er wordt dan krentenmik bij de koffie geserveerd.
14 en 15 mei 2022
Jubileumfeest