Op zondagmiddag 1 juli laat de muzikale Wognumse jeugd van zich horen bij het museum Huis van Oud aan de Grote Zomerdijk. In het kader van het tentoonstellingsthema 'Hoor mijn lied' treden het koor Zingsalabim en het Brugorkest van fanfare en drumbandvereniging Ons Genoegen op.
Om 15 en om 16 uur zullen zij zingen en spelen op het erf van het museum.

Voor Zingsalabim is dit het laatste optreden in hun bestaan. Het koor kampt met een tekort aan zingende meisjes en jongens en wordt opgeheven. Maaike Karsten leidt het jeugdkoor Zingsalabim.
Het brugorkest bestaat uit 23 leden, inclusief vijf senioren uit het grote orkest ter ondersteuning. Vijftien leden laten van zich horen bij het Huis van Oud, zij staan onder leiding van Marije Koopmans.
Sinds eind januari spelen vijf kinderen mee die vorig meededen aan het project Music4You. Zij begonnen in september met lessen en kunnen nu al meespelen in het brugorkest. In maart speelden zij voor het eerst mee op het festival voor opleidingsorkesten in Krommenie. Het concert bij het Huisje van Oud is het tweede echte concert voor de kinderen. Extra spannend voor eigen publiek!
1 juli 2018
Wognumse jeugd zorgt voor zang en muziek
Het Brugorkest bij een eerder optreden bij het Huis van Oud