Westfries en appeltaart op de dijk
6 augustus 2017
Westfries en appeltaart op de dijk
Op zondag 6 augustus zijn er Westfriese verhalen, gedichten en liederen te horen op het erf van het Huis van Oud, Grote Zomerdijk 33 in Wognum.
Leden van de skroiversgroep Langedijk I treden op. Ze brengen twee keer een mooi programma met humor en ernst. Hun optreden is in het kader van het tentoonstellingsthema van het Huis van Oud: ‘Wie skroift die bloift’.

De skroiversgroep hoort bij de stichting Creatief Westfries, werk van de leden wordt regelmatig geplaatst in Skroivendevort. De schrijvers komen regelmatig bij elkaar in het café van Aris Bouwens in Noord-Scharwoude, maar ze wonen her en der in West-Friesland.
De optreders op deze middag zijn: Anneke Molenaar (Winkel), Wilma Groot (Heerhugowaard), Netty Zander (Hoogwoud), Ina Broekhuizen (Wognum), Dick Visser (Nieuwe Niedorp), Klaasjan Bak (Valkkoog) en op de elektrische piano Gerrit Dekker (Tuitjenhorn).
Zij brengen om 15 uur en om 16 uur hun programma.
Als extra attractie is deze middag onze onvolprezen appeltaart te verkrijgen. Koffie met taart voor slechts drie euro.
Welkom op deze gezellige Westfriese middag!
Mooi anzitte en d’r van op hore!
Zeven leden van de skroiversgroep Langedijk I treden op bij het Huis van Oud. Deze schrijvers komen bij elkaar in het cafeetje van Aris Bouwens in Noord-Scharwoude.