Opening museum Huis van Oud en uitreiking eerste jaarboek 2010

'Winter in de zomer' is het thema van de tentoonstelling die De Cromme Leeck deze zomer houdt in de stallen achter het Huis van Oud. Op de staltjes zijn o.a. oude slee├źn en verschillende soorten schaatsen te zien. Er zijn attributen van de Wognumer en Nibbixwouder ijsclub. Ook zijn er oude kachels, stoven en middelen hoe men zich vroeger verwarmde in koude winters. Er draait een dvd met aangeleverd fotomateriaal en in het vierkant draait een dvd over winters uit vroeger tijden.

De opening vindt plaats op zondag 25 april a.s. om 14.00 uur bij het Huis van Oud, Grote Zomerdijk 33 in Wognum. Het Wognums Mannenkoor onder leiding van Marja Borst uit Wognum verzorgt de muzikale omlijsting.

Naast de opening van de tentoonstelling en de opening van het nieuwe seizoen van het Huis van Oud wordt het eerste jaarboek van 2010 overhandigd. Het is een prachtig jaarboek geworden. Er is gekozen voor een full colour uitgave. Het jaarboek bevat dit jaar veel afbeeldingen en kaarten die in kleur het beste tot zijn recht komen. Tijdens de opening kunt u uw jaarboek (indien uw donateursbijdrage voor 2010 is betaald) meteen meenemen.

Door zelf uw jaarboek op te halen, neemt u het bestuur veel werk uit handen. Op de volgende datums is het jaarboek van 14.00 uur tot 17.00 uur ook af te halen bij het Huis van Oud:

            Zondag  2 mei          -         Zondag  9 mei          -         Zondag 16 mei


Het Huis van Oud is iedere zondagmiddag van 25 april tot en met 26 september en 2e Pinksterdag open van 14.00 tot 17.00 uur. Doordeweeks zijn groepen op afspraak mogelijk.
Contactpersoon daarvoor is Margo Wilcke, telefoon 0229 - 57 3688.
25 april 2010